Нова колекція ВЕСНА/ЛІТО 2024

5 причин, чому тобі нічого вдягти, і як з цим боротися?

Напевно, у багатьох жінок ранок починався з ситуації, коли відкриваєш шафу і розумієш, що носити нема що. 

Якщо це про тебе, залишайся з нами, ми тобі допоможемо знайти відповідь на запитання: «Що одягнути?».

Купуєш одні й ті ж речі

Знову несеш з шопінгу чорну футболку? Або штани такого ж фасону та кольору, які вже маєш? У тому, щоб речі повторювались, немає нічого поганого. Двох пар однакових штанів або футболок в одному кольорі буде достатньо.

Виходьте за межі свого звичного образу та спробуйте уявити себе в інших кольорах. І для початку оберіть футболку не лише білого, а й блакитного кольору. Або підберіть під улюблену білу футболку яскраву спідницю.  

 

Імпульсивні покупки

Купуєш річ і не думаєш, з чим її комбінувати? Ми не говоримо про базовий гардероб, він повинен бути у кожної дівчини. Багато в кого таке часто буває. 

Заходиш в магазин і якраз – постачання нового товару, бачиш гарні яскраві речі та все…… в думках «Я закохалася. Я просто хочу нууу все!»

Але…. Треба хоч на мить зупинитися глибоко зітхнути та запитати себе: а з чим я буду носити цю річ? Чи є в мене під неї взуття?

Команда мережі магазинів «Пишна Краса» дуже хоче, щоб наші дівчата були задоволенні покупками та щоб наші речі носилися, а не сумували в шафі. І в нас є, з чого комбінувати.

Одяг не по фігурі та навіть не за розміром

Дівчата, не позбавляйте себе чарівності та жіночності, обирайте ті речі, які будуть вигідно підкреслювати принади вашої фігури. 

Будьте обережні, обираючи речі, що занадто облягають чи не за розміром.

Але також дуже важливо не приховувати себе за мішкуватими фасонами. 

Навіть якщо у вас пишна фігура, і ви обираєте дуже об’ємний та просторий одяг з метою приховати недоліки – ви навпаки збільшуєте себе на кілька розмірів.

Носіть приталені піджаки, прямі спідниці, штани та сукні, що повторюють плавність ліній тіла. 

Зберігаєш старі речі

Зберігайте спогади, а не речі. Буває, ваша шафа перевантажена одягом, який ви не носите, але кожна річ вам дорога як пам'ять.

Ось вже багато років бережете свою сукню з випускного балу, тому що вона повертає вас до спогадів про той чудовий час. Але ми всі розуміємо, що таку бальну сукню ви вже більше не вдягнете… У кожної з нас є така. Так? З весілля, з першого побачення чи з ще якоїсь важливої події. 

Досить зберігати джинси, які вийшли з моди або блузу, яка колись зводила з розуму однокласників та викликала заздрість подруг.  Так і виходить, що речей багато, а одягнути немає чого.

Зберігаючи речі, які ми вже давно не носимо та вже ніколи не будемо одягати, ми приходимо до такої ситуації, коли за купою непотрібних предметів гардероба ховаються якісні та дійсно потрібні.  До речі, психологи радять позбавлятися речей, якими ви не користувалися понад рік, бо, вірогідно, що ці речі вам зовсім не потрібні. Тому, купуєте нові речі, які вам дійсно подобаються та пасують. Це найбільше бажання мережі магазинів «Пишна Краса», щоб наші дівчата були щасливими. 

Нерозуміння себе та своїх потреб

Прислухаєтесь до моди? Гортаєте глянцеві журнали та бачите в них себе? Зберігаєте яскраві луки з інтернету? Дивитесь модні покази та подумки приміряєте кожну річ на себе? 

А потім виявляється що це ваша п’ята вечірня сукня з блискітками, а ваш повсякденний стиль життя значно відрізняється від життя голлівудської зірки. 

І виходить, що з всього свого гардеробу ви обираєте кілька звичних вам речей на кожен день та нові покупки зовсім не радують. 

Таке трапляється коли немає контакту з собою та ви не розумієте, що потрібно саме вам. 

Як бути в такому випадку?

Намалювати «карту» свого гардероба та зрозуміти, одяг в якому стилі тобі потрібно докупити. 

Наприклад, якщо ви сучасна жінка, яка щодня ходить на роботу, полюбляє прогулянки, а на вихідних бачиться з друзями та проводить час з сім’єю, то твоя карта буде виглядати приблизно так:

  • 40% — стиль casual;
  • 30% — діловий стиль;
  • 20% — прогулянковий та спортивний одяг;
  • 10% — вечірній одяг.

І в нашому магазині «Пишна Краса» ви знайдете одяг всіх цих стилів у будь-якому розмірі. 

Та пам’ятайте, що не річ красить людину, а навпаки! Наші любі дівчата, ви прикрашаєте речі ТМ «Пишна Краса» та даруєте їм життя. Дякуємо Вам!

Відгуки0

Ваша оцінка:

Супутні товари

img
1 050 грн
Брюки класичні костюмка супер батал
img
1 260 грн
Спідниця міді супер батал
img
Немає в наявності
Сукня міді супер батал
img
630 грн
Сукня базова батал
img
511 грн 730 грн
Брюки класичні супер батал
img
870 грн
Спідниця-олівець батал

Отримуйте актуальну iнформацiю про новинки та знижки раз на тиждень без спаму