Нова колекція ВЕСНА/ЛІТО 2024

 

ВЕСНЯНІ ОБРАЗИ PLUS SIZE

Весна - час оновлення та свіжості, коли ми можемо відчути легкість та початок чогось нового. Це прекрасний час оновити свій гардероб, щоб відчути себе красивою, впевненою у  собі та стильною. Спеціально для жінок Plus Size, магазин Пишна Краса пропонує неймовірну колекцію одягу та взуття великих розмірів, яка дозволить вам виглядати модно цієї весни.

А щоб було легше зорієнтуватись у підборі речей, що поєднуватимуться між собою, пропонуємо вже готові образи, які точно не залишать вас непомітними та 100% будуть гарно виглядати на фігурі Plus Size.

Образ 1: Чорна вертикаль та акцентний піджак

Чорна майка, чорні брюки-палаццо та піджак кольору фуксія - це елегантний та сміливий образ, який підкреслить вашу індивідуальність. Чорна майка створить основу, чорні брюки доповнять вертикаль у образі, яка візуально видовжить силует.  Яскравий піджак стане завершальним акцентом, надаючи неповторності.

Образ 2: Легка блуза в принт та джинсова спідниця

Джинсова спідниця міді з розрізами з боків та блуза в принт - ідеальний варіант для невимушеного, але стильного вигляду. Джинсова спідниця вже декілька сезонів не виходить із моди. Магазин Пишна Краса пропонує широкий асортимент джинсових спідниць великих розмірів різних фасонів та довжин. Обирай за своїм смаком та типом фігури! Легка блуза в трендовий принт мільфльор додасть образу романтизму. Заправляйте її в спідницю, щоб виділити талію.

Образ 3: Повітряна сукня в горох

Легка шифонова сукня в горох з відкритими плечима та воланами знизу- це ніжний та жіночний образ, який підкреслить вашу красу. Шифонова тканина надає сукні легкості, а відкриті плечі додають привабливості. Волани на нижній частині сукні створюють образ невимушеності. Доповніть образ тонким поясом на талії, і фігура здаватиметься стрункішою та пропорційною.

Образ 4. Атласна яскрава блуза та чорна спідниця

Бузкова атласна блуза з коміром та чорна атласна спідниця на резинці - це елегантний та стильний образ для особливих подій. Атласна тканина блузи надає їй шарму, а комір та рукава з прикрасами додають образу розкоші. Чорна атласна спідниця ідеально доповнить образ, створюючи елегантний силует та вишуканий вигляд.

Образ 5: Ніжна сукня кльош з вишивкою

Ніжна сукня кльош з вишивкою та віночок на голові - чудовий варіант для весняного луку.  Ліве плече сукні та талія прикрашені неймовірною квіткової вишивкою, яка додає моделі автентичності. Віночок на голові стане відмінним завершенням образу, надаючи йому неординарності. У магазині Пишна Краса дана сукня представлена у трьох кольорах: кремовий, бузковий та світло-блакитний.

Образ 6: Піджак та блуза в одному тоні та світлі брюки-кльош

Бежеві брюки-кльош, шифонова блуза у кольорі полин та піджак - це класичний та елегантний образ на щодень. Шифонова блуза в рослинний принт у весняному кольорі полин створює ніжний та жіночний вигляд. Бежеві брюки-кльош  з розрізами спереду, надають  елегантності. Піджак у тон блузі додає образу завершеності.

Образ 7: Шифонова сукня з акцентом на поясі

Легка сукня в дрібний горох синього кольору з поясом - це чудовий варіант для весняних прогулянок або святкових подій.  Кльош від талії приховає животик та зайві сантиметри на стегнах. Родзинкою моделі є зав’язаний на талії пояс темнішого відтінку.  В магазині Пишна Краса сукня представлена у кольорах електрик та червоний.

Образ 8: Сукня із штапелю в принт мільфльор

Штапельна сукня в принт мільфльор - це ніжний та жіночний образ для особливого випадку. Волан внизу моделі робить її легкою та повітряною. Трикутний виріз красиво підкреслює груди. В нашому магазині великих розмірів сукня в наявності у кольорах: гірчичний, м’ятний, темно-синій та бузковий.

Завітайте до нашого інтернет-магазину Пишна Краса, щоб придбати одяг та взуття великих розмірів, які підкреслять вашу красу та неповторність цієї весни! Наша Весняна колекція пропонує широкий вибір стильних та модних образів, створених з урахуванням особливостей фігури Plus Size. Розквітайте цієї весни разом із Пишною Красою!

Відгуки0

Ваша оцінка:

Супутні товари

Отримуйте актуальну iнформацiю про новинки та знижки раз на тиждень без спаму