Нова колекція ЛІТО 2024

ЯК ВИБРАТИ ЖІНОЧЕ ВЗУТТЯ НА ПИШНУ НІЖКУ? 

 

Святкове та повсякденне взуття в каталозі «Пишна Краса» від 38 до 44 розміру враховує всі особливості пишних ніжок, основні з яких:

  • широка стопа та щиколотка
  • високий підйом
  • кісточка
  • великий об’єм голені

До речі, взуття з максимальною повнотою є візитівкою ТМ «Пишна Краса».

Взуття повинне бути не тільки гарним, але і зручним. Комфорт виробу тієї чи іншої моделі анітрохи не менше (а то і більш) важливий, ніж його зовнішній вигляд.

Всім відомо, що доросле  взуття - вибирають за розміром. Однак розмір - це дуже суб'єктивне поняття, оскільки немає єдиної, однакової для всього взуття, розмірної сітки. Тобто сама система ідентифікації розміру є: всі ми знаємо, що існує конкретна таблиця розміру ноги, знайомі з метричними позначеннями 37, 38, 39, 41, 42, 43 та 44.

Ось тільки черевики або туфлі аналогічного розміру, але різних брендів за розміром один з одним часто не збігаються, і якщо ви поставите їх підошва до підошви, або якщо витягнете устілки і прикладете їх одну до одної, то не аби як здивуєтеся.

Що потрібно для вимірювання стопи?

  • аркуш паперу
  • ручка або олівець
  • лінійка
  • та ваша ніжка
  • бажано, помічник

Як виміряти стопу, купуючи взуття через інтернет?

Інструкція

Довжина стопи

  1. Покладіть аркуш паперу на рівну тверду поверхню – підлогу та встаньте на лист, щоб середня лінія стопи була паралельна аркушу.

Не вірно

Вірно

Цей момент дуже важливий: Ви повинні босоніж стояти на аркуші, причому стояти впевнено, розподіливши вагу тіла на обидві ноги одночасно. Якщо ви вирішите зняти мірки зі стопи,  сидячи або лежачи, а нога знаходиться на вазі, залиште цю ідею: вона марна, тоді вимірювання будуть неточними, та й взагалі цей спосіб схожий на покупку нових кросівок або чобіт на око.

Не вірно

Вірно

2. Потім прикладіть лінійку до найдовшого пальця і перевірте, щоб вона стояла перпендикулярно аркушу і не заходила за палець.

Лінійка стоїть перпендикулярно аркушу

3. Ручкою на аркуші прокреслите лінію, перпендикулярну довжині аркуша. Слідкуйте, щоб пишуче вістря впритул прилягало до лінійки.

4. Визначте середину між першим і другим пальцями і зробіть позначку в цій точці.

Відмічаємо між першим та другим пальцем

5. Потім прикладіть лінійку до п'яти і проведіть ще одну лінію, паралельну першій. Відзначте штрихом середину п'яти.

Відмічаємо середину пятки

Аналогічним чином виміряйте іншу стопу.

Тепер у вас готові обидва показники. Візьміть лінійку і визначте відстань між точками.

Важливо! Запам'ятайте: вимір слід проводити тільки і виключно від нуля!

Порівняйте довжину обох ліній. Якщо у вас вийшли різні показники, тобто якщо довжина правої і лівої стоп розрізняються, то орієнтуйтеся за більшим з них.

Орієнтуйтесь по більшій довжині стопи

Як дізнатися розмір взуття?

Тепер ми вміємо визначати розмір по устілці і орієнтуємося більше по лінійці, ніж за умовними позначеннями. Хоча, власне, ці самі позначення були придумані саме для нашої зручності.

Пристосувавшись, ми навчилися співвідносити довжину стопи з таблицею розміру взуття. Через різницю відповідності розмірів і сантиметрів у різних виробників в нашому побуті з'явилися слова типу "маломірні" та "більшомірні", а при покупці взуття в інтернет-магазинах ми цікавимося не тільки безпосередньо розміром, скільки сантиметрами і просимо виміряти довжину устілки. Передбачаючи подібні прохання, виробники надають таблицю відповідності. Так, інтернет-магазин Пишна Краса для зручності покупців створив віртуальний підбір взуття з орієнтацією як за розміром, так і по довжині стопи.

Розмірна сітка (∗Розміри можуть відрізнятись в залежності від розмірної сітки виробника. Уточнюйте заміри моделі у менеджера)

Розмір Довжина стопи (см)
38 25
39 25,5
40 26
41 26,5
42 27,5
43 28,5
44 29,5

Ширина стопи

Кожна людина під розміром взуття передбачає довжину стопи, але не всі здогадуються, що розмір взуття – це її довжина і ширина. Взуття необхідно підбирати також під ширину вашої ноги.

Іноді недостатньо знати, який розмір ноги по довжині. Важливі ще такі значення, як повнота і обхват ступні. Їх треба враховувати для того, щоб взуття не тиснуло, якщо нога широка, і не бовталось на вузькій ступні. Повнота або ширина визначаються по відбитку на папері. Вимірювання проводять в самому широкому місці перед пальцями. Обхват прийнято вимірювати сантиметровою стрічкою. Це робиться стоячи. Потрібно пропустити стрічку під підйомом і виміряти стопу перед щиколоткою.

Наразі «Пишна Краса» здійснила переворот у світі моди плюс сайз та подарувала можливість дівчатам з пишними ніжками обирати те взуття, яке вам до вподоби.

В каталозі «Пишна Краса» є жіноче взуття великих розмірів, розраховане на 4 повноти:

  • П2 (Середня/стандарт/універсал) – на  стандартну ніжку
  • П3 (Розширена)  – на широку ніжку
  • П4 (Супер розширена) – на дуже широку повну ніжку, на кісточку та підйом
  • П5 (МАКСІ розширена)- на максимально широку ніжку

Тому кожна з вас може підібрати собі комфортну, гарну та сучасну модель в магазинах «Пишна Краса». І вам не потрібно буде брати взуття на розмір-два більше через повноту.

Відгуки0

Ваша оцінка:

Супутні товари

Отримуйте актуальну iнформацiю про новинки та знижки раз на тиждень без спаму