Спекотні літні знижки

ЛІТНІ ОБРАЗИ З БРЮКАМИ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Повсякденні образи на щодень мають бути практичними та водночас стильними. Пишна Краса пропонує п’ять модних літніх образів з брюками, які чудово виглядають, не сковують рухів, виготовлені із натурального котону, тому дозволяють шкірі дихати у спекотну погоду.

1. Насичений рожевий відтінок є актуальним у цьому сезоні. З ним легко можна створити яскравий total look. Оберіть джинси завуженого крою, білу футболку із декором у тон брюкам та білі кросівки. Таке поєднання створює відчуття комплекту та завершеності.

2. Монохромний образ із короткої футболки та широких джинсів-бананів. Він виглядає молодіжно та актуально. Особливого акценту надасть яскравий декор на джинсах у вигляді вишивки чи кольорових нашивок. Щоб зробити образ ще більш виразним – обираємо футболку із незвичним принтом: золотавим чи леопардовим.

3. Чорні вкорочені брюки-банани та футболка. Брюки стануть базовою основою гардеробу. З ними поєднається футболка будь-якого фасону та кольору. Доповніть лук білими кросівками або босоніжками.

4. Романтичний м’ятний колір зможе ефектно доповнити гардероб, особливо якщо додати до нього футболку із незвичним декором у тон брюкам. Зробіть вибір у бік зручних котонових джинсів з високою посадкою, декорованих вишивкою, що підкреслять лінію талії та приховають випираючий животик.

5. Свіжий образ у бежевому монохромі. Надайте перевагу комфортним котоновим джинсам з поясом, які красиво облягають ніжки. У пару до них оберіть футболку з яскравим принтом.

У магазині Пишна Краса ми пропонуємо безліч варіантів одягу та взуття великих розмірів для створення зручних та неповторних літніх образів. А ще, тільки наш магазин проводить індивідуальні заміри кожної речі, тому ви точно не помилитесь із розміром. Виглядайте комфортно та красиво цього літа!

 

Відгуки0

Ваша оцінка:

Супутні товари

Отримуйте актуальну iнформацiю про новинки та знижки раз на тиждень без спаму